Bluesbrothers Dedication Revue

bluesbrothers-dedication-revue30-45 minuten dampend entertainment van het allerhoogste niveau. De hartverscheurende soulvocalen van Otis P. Morganfield en de messcherpe Chicago bluesharp van Little Sonny Cotton. Klassiekers zoals Everybody Needs Somebody, Soulman, Gimme Some Lovin’ en Minnie the Moocher. Een “Take no prisoners” houding ten opzichte van publieksparticipatie.

New Timeless

new-timelessNew Timeless bestaat uit Eric Jacott (het broertje van…) en Marcel Bogarde, beide voormalig lid van de succesvolle groep Timeless. Met hun talenten, kwaliteiten en enthousiasme weten zij keer op keer de zaal voor zich te winnen.
www.newtimeless.nl

Joseph Custers

joseph-custersJoseph Custers, bekend van Circus Custers. Deze top 2000-artiest / coach / klinisch psycholoog, biedt niet alleen muzikaal vermaak maar heeft veel meer mogelijkheden om de avond in te vullen. Niet als revival, maar wel te herkennen in de termen: cabaret, eigen hits (Monica / Verliefd / louise) en het speciaal op het feest toegespitste meezinglied.
www.josephcusters.nl

Des’ray

desrayDes’ray bekend van 2 Brothers on the 4th floor heeft twee acts:
Des’ray met een Aretha Franklin act
Back To The 90-ies With Des’ray – Drie geweldige zangeressen! met highlights uit de 90-ies.
www.desray.nl

Robert Leroy

robert-leroyRobert Leroy heeft een indrukwekkende lijst met optredens en grote evenementen waar hij zijn medewerking aan heeft verleend. Zo trad hij op tijdens het Jordaanfestival en maakte Robert deel uit van de Radio 10 Wintertour door Oostenrijk. Daarnaast organiseerde hij zelf een aantal zeer succesvolle optredens in de “Escape” en waren er natuurlijk de uitverkochte en zeer succesvolle theaterconcerten in Theater de Meervaart in Amsterdam.
www.robertleroy.nl

Mick Harren

mick-harrenDe Noordhollandse zanger Mick Harren is inmiddels geen onbekende meer in Nederland. Zijn credo: “Een dag niet gezongen, is een dag niet geleefd.” Voor nieuwe cd-album “IK WIL JE”.
www.mickharren.nl

Wolter Kroes

wolter-kroeswww.wolterkroes.nl